Your most important notice information for site visitors with a link can come here.

   
     Direct contact? Bel: 023 711 44 45
Tap To Call

Advies   arrow

Klankbord ondernemer / enkele voorbeelden

U begint een bedrijf en wilt een krediet aanvragen. Helaas is de accountmanager van uw bank niet zo te spreken over uw ondernemersplan. Wij helpen u om een gedegen plan op te stellen die voldoet aan de wensen van de bank. U wilt een samenwerking aangaan met een ander bedrijf. Maar u vraagt zich af wat u contractueel vast moet leggen. Hoe zorgt u ervoor dat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan? Wij brengen risico’s in kaart en adviseren u hieromtrent. U wilt over enkele jaren stoppen met werken en uw bedrijf schenken aan uw zoon. Zonder dat hij bergen geld moet betalen aan de Belastingdienst. Wij maken samen met u een fiscaal gunstig plan voor de overdracht. Een aankoopbewijs is niet voldoende om in aanmerking te komen voor een bepaalde investeringssubsidie. Wij kunnen voor u alle benodigde papier voor de aanvraag verzorgen. U wilt duurzamer gaan ondernemen. Wij begeleiden u stap voor stap met de invoering ervan, van visieontwikkeling tot de organisatorische borging en uitvoering. U wilt een huis kopen, maar de bank wil zekerheid over uw inkomen voordat ze u een hypotheek verstrekken. Wij helpen u daarbij.

Ondernemingsplan

Een ondernemingsplan is onmisbaar bij het starten van een onderneming. De afweging van voor- en nadelen, het verwoorden van uw sterkte / zwakte analyse, uw financieringsbehoefte. Als u zich goed voorbereid, is de kans van overleving groter. Banken verwijzen vaak naar accountants om het ondernemingsplan te laten beoordelen, alvorens de financieringsvraag in behandeling te nemen.

Bedrijfswaardering / overdracht

De waarde van uw onderneming wordt gevormd door de toekomst. Wij kunnen u helpen met berekeningen om de waarde te bepalen. Ook kunnen wij u helpen met de juiste contracten.

Subsidies

Advies over subsidies: Sluit een project van uw bedrijf aan op het overheidsbeleid of dient het een maatschappelijk doel? Dan komt uw bedrijf wellicht in aanmerking voor één van de vele financierings- en subsidieregelingen. Uw accountant heeft toegang tot een subsidiedatabank en vertelt u welke mogelijkheden wellicht voor u interessant zijn.