Your most important notice information for site visitors with a link can come here.

   
     Direct contact? Bel: 023 711 44 45
Tap To Call

Onze werkwijze   arrow

Klant centraal

Onze klant staat centraal is onze dienstverlening. De rol van de accountant en de belastingadviseur is u bij te staan. Wij zijn een intermediair naar organisaties, zoals de belastingdienst, de bank en overige instanties met behulp van onze kennis van wetten en regelgeving, alsmede onze uitgebreide ervaring als adviseur.

Vertrouwensman / Persoonlijk adviseur

De brede kennis en ervaring van een accountant of belastingadviseur, gecombineerd met zijn wettelijke verplichtingen, maakt hem tot dé vertrouwenspersoon van het MKB. Wij helpen u graag verder in elke fase van uw onderneming; of u nu start, al jaren bezig bent of besloten hebt te stoppen. Achter elke beslisser staat een accountant! Wij staan een langdurige relatie voor, zodat wij uw onderneming en uw wensen goed kennen en daarmee ons advies vorm geven.

Korte lijnen

U heeft bij ons direct contact met uw accountant en uw belastingadviseur. E-mail en mobiele telefoonnummers zijn daartoe beschikbaar.

Ervaren medewerkers

Bij SENS Accountants en Belastingadviseurs zijn ervaren accountants en belastingadviseurs werkzaam. Onze ervaring in het accountantsberoep en in het fiscale beroep gaat meer dan 25 jaar terug. Onze accountants en belastingadviseurs zijn geschoold op universitair en HBO-niveau en hebben de hoogst haalbare kwalificaties.