Your most important notice information for site visitors with a link can come here.

   
     Direct contact? Bel: 023 711 44 45
Tap To Call

Over ons   arrow

SENS-Accountans_balk_web

 

Hedendaagse dienstverlening vanuit een jarenlange ervaring

Het optimaal toepassen van hedendaagse technieken is een belangrijk speerpunt in onze adviezen en in onze eigen bedrijfsvoering. Wij geloven dat het op een verstandige manier toepassen van de mogelijkheden die internet biedt tot grote efficiency verbeteringen kan leiden bij ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf. Zo adviseren en ondersteunen wij graag het werken met Exact Online voor de financiële administratie. Menig ondernemer heeft zich reeds laten verrassen door de voordelen die bijvoorbeeld de bankkoppeling alleen al biedt. Maar ook verdere integraties in de bedrijfsprocessen zijn mogelijk.

Bij SENS Accountants en Belastingadviseurs zijn ervaren accountants en belastingadviseurs werkzaam. Onze ervaring in het accountantsberoep en in het fiscale beroep gaat meer dan 25 jaar terug. Onze accountants en belastingadviseurs zijn geschoold op universitair en HBO-niveau en hebben de hoogst haalbare kwalificaties.

Voordelen van gekwalificeerde accountants en belastingadviseurs:

  • Deze accountants en belastingadviseurs zijn breed opgeleid. Zij hebben kennis op het gebied van belastingen, administratie, controle en bedrijfseconomische kwesties.
  • Zij hebben een permanente educatieverplichting. Zij zijn derhalve altijd op de hoogte van relevante ontwikkelingen, onder meer op het gebied van wet- en regelgeving. Zo speelt u met hen altijd in op de actualiteit.
  • Zij moet zich houden aan beroeps- en gedragsregels. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw accountant en belastingadviseur te allen tijde integer, objectief, deskundig en discreet is.

Via onze medewerkers zijn wij aangesloten bij
NBA – Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants
RB – Register Belastingadviseurs
NOREA – de beroepsorganisatie van IT Auditors

Daarnaast is ons kantoor aangesloten bij Auxilium Adviesgroep. Zij verzorgen voor ons vakgerichte opleidingen en updates en onderhouden een uitgebreide modellenbibliotheek met standaard (juridische) contracten en vaktechnische documenten.